...

... Laster inn ...

3 smarte løsninger til hytta

3 smarte løsninger til hytta

Nordmenn elsker å være på hytta, men vi elsker også dingser og smarte løsninger. Om du ikke allerede har disse tingene allerede - her er 3 smarte ting som gjør hytta enda mer komfortabel.

1.      Ring hytta varm

Dette er en løsning mange har brukti en del år allerede, men den er fortsatt verdt å nevne. Ved å kunne fjernstyre varmen på hytta har du full kontroll på at hytta har riktig temperatur og du slipper å bekymre deg for at noe fryser til is i løpet av vinteren. For å få fjernstyring av varme trenger du bare gjøre noen få og enkle grep. Alt du trenger er en kobling mot Internett og en smart termostat.

Er du av typen som ikke har Internett på hytta? Da kan en SMS-tjeneste være løsning. Det finnes ulike løsninger avhengig av om du har panelovn, varmepumpe osv som varmekilde. Sjekk ut testen for «Ring hytta varm» og finn riktig løsning for din hytte. 

2.      Vedlikeholdsfrie utemøbler

Når vi tar turen på hytta så er det som regel fordi vi ønsker å koble helt ut fra alt som har med jobb og hverdagens mas. Da er det kjedelig å føle at man har ting hengene over seg på hytta også. F.eks. at man skulle malt eller pusset opp utemøblene. Et godt tips her kan være å velge utemøbler i velikeholdsfrie materialer. Ofte snakker man om den Canadiske tresorten Cedertre. Dette er en tresort bærekraftig, robust og tåler det norske klimaet godt.

Vedlikeholdsfrie møbler kan fint stå under presseningen hele vinteren uten at det gjør noe. Når påsken og våren kommer trenger du bare vaske over dem med litt såpevann.

3.      Smarte oppbevaringsløsninger

I likhet med hjemme liker vi å ha smarte løsninger for oppbevaring på hytta. For mange er hytta stedet der de drar frem terrengsykkelen på sommerhalvåret og skiene på vinteren. Da er det fint å kunne oppbevare utstyret på måte slik at det er lett å rydde bort når det ikke er i bruk.

Det kan fort bli kaos i ski og staver når de ikke er i bruk. Det finnes flere oppskrifter på nett som viser hvordan du enkelt kan snekre skistativ. Hvis du ikke er av den handy typen, finnes det lure løsninger på sportsbutikker til en rimelig penge. Her kan du lese noen tips til hvordan du bør oppbevare skiene dine.

Akkurat som hjemme vil det være lurt å tenke oppbevaring på under senger, på veggen og i taket. Skru opp kroker i taket og heng skiskoene opp. På den måten tar de mindre plass, samtidig som varmen stiger opp i taket og kan tørke våte sko. Dette tipset kan også brukes for våte skijakker og skibukser.

Frister det med egen hytte på fjellet? Akkurat nå har vi et stort utvalg av hytter til salgs på Digeråsen og Sjusjøen. Se alle våre ledige ferdighytter her.