...

... Laster inn ...

Laster inn kart ...

Prøv igjen

Kommer for salg i Trysilfjellet

Se hytter

Kommer for salg i Trysilfjellet:

Trysil - kommer for salg

Vennligst ta kontakt på post@malmlaft.no eller tlf 04840.

Hytter på Sjusjøen

Se hytter

Siden 7. juni 2019 har det vært byggestopp på Sjusjøen.

Malmlaft har en rekke attraktive tomter på Sjusjøen og vil legge ut hytter for salg på disse tomtene så snart vannsaken er løst og vi har byggetillatelse.
Birkenåsen ligger ved starten av Birken og er et eldorado for den aktive familien. Birkenåsen ligger ennå kortere og raskere fra Oslo-området enn Sjusjøen. Vi har nå kun én hytte igjen for salg høyt opp i Birkenåsen. Videre har vi en ferdig møblert og innflytningsklar hytte for salg ved golfbanen. Vi har også noen få store og svært sjeldne selveiertomter for salg.

Birkenåsen

Ønsker du å se nærmere på en av våre hytter eller tomter i Birkenåsen? Kontakt oss eller meld din interesse for visning.

Hytter på Solsætra

Se hytter

Solsætra er et etablert hyttefelt under 1,5 time fra Oslo.

Solsætra er et komplett og ferdig regulert hyttefelt på 226 daa. Det består av 118 selveiertomter, hvorav 23 tomter er solgt. 15 tomter er ferdig bygget med hytte. 95 tomter er ferdig regulert og byggeklare.
Malmlaft vurderer salg av hele hyttefeltet for å kunne investere i infrastruktur i Birkenåsen og utvikle Holmsbu Resort.

Vennligst ta kontakt på post@malmlaft.no dersom du ønsker mer informasjon eller komplett prospekt.

Hytter i Høgfjellia

Se hytter

Høgfjellia ligger hele 860 moh på Nordseter ved Sjusjøen. Sørvendt og solrikt med panoramautsikt. Det er egen elektronisk bom inn til Høgfjellia og hele området er inngjerdet med skigard. Høgfjellia regnes som et av de mest eksklusive områdene i Birkebeinerriket. Langrennsløypa mellom Sjusjøen og Nordseter passerer helt inntil tomteområdet. Alpinbakke på Nordseter og Sjusjøen Skisenter. Lillehammer kjører du til i løpet av 15 minutter. Fra Oslo-området vil du oppleve at det er kort og grei kjørevei til Høgfjellia.

Alle våre hytter i Høgfjellia er nå utsolgt. Vi har og skal i markedet med flere spennende prosjekt på Birkenåsen og Trysil. Vennligst ta kontakt på 04840 eller post@malmlaft.no for nærmere informasjon.

Hytter og tomter til salgs - Birkenåsen

Se hytter

Vi har nå kun én hytte igjen for salg høyt opp i Birkenåsen. Den ligger på en storslått og solrik selveiertomt med panoramautsikt. Hytten er under oppføring.

Vi har også en ferdigstilt, møblert og innflytningsklar hytte for salg ved golfbanen.

Selveiertomter

Vi har nå kun 8 selveiertomter igjen for salg innenfor eksiterende reguleringsplan.

To av disse tomtene ligger midt oppe i Birkenåsen og er på over 2 daa.

De 6 andre tomtene ligger på et lite delfelt med totalt 11 hytter.

Alle tomtene grenser til friareal og er således relativt sjeldne.

Man står helt fritt i valg av hytteleverandør og det er ikke knyttet noe tidsperspekt til oppføringen.

Ingen av tomtene blir påvirket av fremtidig regulering og det er ikke planer om å regulere så store tomter i den nye reguleringen. Dette er derfor en unik mulighet for å sikre deg «et lite stykke Birkenåsen».

Annonser følger under.