...

... Laster inn ...

Laster inn kart ...

Prøv igjen

Hytter i Trysil

Se alle våre ferdighytter i Trysil

Se hytter

Vi har de siste årene solgt mer enn 70 hytter i Fageråsen, Trysilfjellet.

Vi er nå utsolgt i Trysil, men har spennende prosjekter på Digeråsen og Sjusjøen.

Meld gjerne din interesse til post@malmlaft.no eller tlf 04840.

Hytter på Sjusjøen

Se alle våre ferdighytter til salgs på Sjusjøen

Se hytter

Sjusjøen er en av Norges vakreste og mest snøsikre vinterdestinasjoner med over 300 km med langrennsløyper og et alpinanlegg med 7 nedfarter og 3 heiser. Malmlaft har i år nye spennende hytter i flott naturlandskap i Natrudstilen. Hyttene ligger solrikt med fantastisk utsikt og har direkte tilgang til langrennsløyper og sykkelstier. Området byr også på en rekke sommer- og vinteraktiviteter som passer til hele familien.

Ønsker du å se nærmere på en av våre ferdighytter på Sjusjøen? Kontakt oss eller meld din interesse for visning.

Hytter på Solsætra

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Solsætra

Se hytter

Solsætra ligger fantastisk til med panoramautsikt mot vann og fjell. Her har du sørvendt hytte med sol fra morgen til kveld, bare 10-12 mil fra Oslo-området. Solsætra er plassen for deg som ønsker en hytte i et stille og rolig område. Stedet er svært barnevennlig, trygt og sikkert. Solsætra kan by på en rekke aktiviteter i nærområdet som langrenn, terrengsykling, kano og kajakk, badeland, golfbane, jakt og fiske.

Malmlaft jobber med å finne en ny løsning for infrastruktur på dette feltet. Vi vil legge ut nye hytter for salg når dette foreligger.  

Vennligst ta kontakt på post@malmlaft.no dersom du ønsker å bli holdt orientert om videre prosess og framdrift.   

Hytter i Høgfjellia

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Høgfjellia

Se hytter

Høgfjellia ligger hele 860 moh på Nordseter ved Sjusjøen. Sørvendt og solrikt med panoramautsikt. Det er egen elektronisk bom inn til Høgfjellia og hele området er inngjerdet med skigard. Høgfjellia regnes som et av de mest eksklusive områdene i Birkebeinerriket. Langrennsløypa mellom Sjusjøen og Nordseter passerer helt inntil tomteområdet. Alpinbakke på Nordseter og Sjusjøen Skisenter. Lillehammer kjører du til i løpet av 15 minutter. Fra Oslo-området vil du oppleve at det er kort og grei kjørevei til Høgfjellia.

Alle våre hytter i Høgfjellia er nå utsolgt. Vi har og skal i markedet med flere spennende prosjekt på Digeråsen og Sjusjøen. Vennligst ta kontakt på 04840 eller post@malmlaft.no for nærmere informasjon.

Hytter på Birkenåsen

Se alle våre ferdighytter til salgs på Birkenåsen

Se hytter

På Birkenåsen har vi anskaffet en rekke tomteområder i direkte tilknytning til Birkenåsen skisenter. Hytteområdene kommer til å bli bygd ut etappevis og vi jobber nå hovedsakelig med hytter som ligger høyt, solrikt og sørvendt - på en gammel setervoll. Alle hyttene har ski inn/ut muligheter til både alpinbakken og langrennsløyper som er direkte tilknyttet Birkebeinerløypa. Det er også gode sykkelmuligheter i området, samt en flott golfbane ved foten av alpinbakken. Området har et ypperlig utgangspunkt for friluftsliv, jakt og fiske. Fra Oslo-området er det kun en kort og grei kjøretur på et par timer til hytteområdet. Les mer om Birkenåsen hytteområde her.