...

... Laster inn ...

Om Malmlaft

Malmlaft er en eiendomsutvikler i det norske fritidsmarkedet.

Vi har en stor tomtebank og bred erfaring i utvikling og salg av nøkkelferdige fritidsboliger. Vi leverer hytter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det skal være enkelt og trygt for våre kunder å anskaffe seg ny hytte.

Historie

Malmlaft er en av Norges eldste og mest anerkjente merkevarer i hyttesegmentet. Malmlaft har gradvis endret strategi fra å være en leverandør av laftekasser til å være en eiendomsutvikler. Dette i takt med endringen i markedet fra at kundene ønsket å gjøre mye selv i byggeprosessen, til at kundene nå ønsker en nøkkelferdig hytte.

Eierne

Tore Haugen er utdannet på Handelshøyskolen BI og har jobbet med konsernregnskap og rapportering i Moelven Industrier ASA.

Cato Haugen er utdannet på Handelshøyskolen BI, har vært gründer i Vekterselskapet AS som ble solgt til Hafslund ASA i 2001. Han var konserndirektør i Hafslund når han i 2006 ønsket å fokusere på egne investeringer.

Eierskap

Malmlaft Eiendom AS eies 91 % av CH Gruppen AS og 9 % av Tore Haugen. CH Gruppen AS eies 100 % av Cato Haugen.

Økonomi

Malmlaft Eiendom AS har solgt over 250 nøkkelferdige hytter på egne tomter de siste fem årene. Dette utgjør en salgssum på over 700 MNOK i samme periode. Selskapet er solid og har en egenkapital på 50 %.  

Kontakt oss

Tlf: 04840
E-post: post@malmlaft.no

Malmlaft Eiendom AS
Norderhaug, Flendalsvegen 298
2420 Trysil

Org nr: 979 123 884

Vi har også kontor på Sjusjøen Hytteutleie

Finn oss på sosiale medier