...

... Laster inn ...

Hytte nær Oslo?

Hytte nær Oslo?

 

Synes du det virker praktisk å kunne dra på hytta en vanlig helg uten å måtte bruke mesteparten av tiden i bilen? Da bør du vurdere å kjøpe en hytte i nærheten av Oslo.

Når nordmenn skal oppfylle hyttedrømmen er det noen ting som går igjen på listen over hyttekriterier; pris, hyttefasiliteter og utsikt. De siste årene er det også kriterie «kort vei til hytta» blitt viktigere for hyttekjøpere.

Malmlaft har flere ferdighytter til salgs i nærheten av Oslo. Sjekk ut våre hyttedestinasjoner her.

Kort vei til hytta gir mer bruk

Reisetid til hytta betyr stadig mer. Grunnen til at mange ønsker seg hytte i nærheten henger blant annet sammen med at nordmenn i dag legger mye penger og ressurser, ikke bare i hjemmet, men også i hytta. Jo nærmere hytta er hjemme, jo sikrere er man på at hytta blir brukt jevning,samtidig som man sikrer kvalitetstid med venner og familie.

De som kjøper hytte i dag, kjøper hytte fordi de ønsker å bruke den gjennom hele året – ikke bare i feriene. Vi tilbringer mye mer tid på hytta enn tidligere og gjerne i kortere perioder i forbindelse med helger og andre fridager. Dermed ønsker man ikke å bruke masse tid til og fra hytta. Man ønsker rett og slett å utnyttet mest mulig av tiden man har hytta. Smertegrensen for å reise til hytta ligger på mellome 1,5 og 3 timer.

Populære hyttefelt nær Oslo

Fordi reisetid til hytta har et større fokus enn tidligere, betyr det at enkelte hytteområder er mer populære enn andre. Sjusjøen, Digeråsen og det nye hyttefeltet Solsætra er tre hytteområder som er veldig populære. Felles for disse hytteområdene er at det er kort reise vei fra Oslo, det er enkelt å komme seg til og fra med kollektivtransport og det finnes gode muligheter for å kjøpe både nye ferdighytter eller brukte hytter.

Er du en av de som er på jakt etter hytte i nærheten av Oslo? Ta kontakt med oss i Malmlaft og se vårt utvalg av ferdighytter med kort reisevei fra hovedstaden.

Trenger du flere grunner til å skaffe deg hytte nær Oslo? Her er 3 grunner:

  1. Mindre stress og planlegging for barnefamilier. Har du barn? Da frister det kanskje ikke å legge ut på en lang kjøretur fredag etter jobb med slitne barn i baksetet for å komme seg på hytta? Men hvis hytta kún er en kort kjøretur unna Oslo er det kanskje litt mindre stress å kjøre til hytta – både for deg som forelder og for barna. Det betyr mindre tid på veien og mer tid sammen.
  2. Flere hytter og hyttetomter til salgs. Fordi etterspørselen etter hytter nær oslo er stor, bygges det også flere nye hytter. Dermed finnes det flere muligheter for å kjøpe en helt ny hytte. Lurer du på om du skal kjøpe ny eller brukt hytte? Les mer om fordelene med ferdighytter her.
  3. Lev hyttelivet året rundt. Mange forbinder hytte på fjellet med ski- og alpint, men når hytta bare er en kort kjøretur unna vil du oppdage at du fint kan være på hytta hele året rundt. I hytteområder som for eksempel Sjusjøen, Digeråsen og Solsætra vil du oppdage at det finnes mange ulike aktiviteter gjennom hele året. Alt fra jakt- og fiske, bade i fjellvann, spille golf, padle kano og dra på sykkelturer med hele familien. Her finnes det aktiviteter for både store og små – året rundt.